آ
-
آل بو فیتیله، مهدی
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
ا
-
اسدگی، گلشید
شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
-
الماسی، هادی
نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
-
الماسی، هادی
اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
-
امیری، اعظم
تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
-
امیری، صابر
بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
-
امیری، صابر
اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
-
امیری، صابر
کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 1-10]
ب
-
بیانلو، امیرحسین
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
-
بقری، پروین
ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
-
بی نظیر، علی
تأثیر بستهبندی شفاف برتمایل به خرید مصرفکننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاههای زنجیرهای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
-
بهرامی فر، نادر
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
پ
-
پورحمزه، سمیرا
گرایشات نوین در زمینه بستهبندی گوشت و فرآوردههای گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 1-8]
-
پورموسی، شادمان
شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
ت
-
تاج دینی، آژنگ
شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
-
تیموری، زهرا
مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]
ح
-
حسینی، سیدمحمدحسن
بررسی تاثیر استفاده از سیستمهای بین سازمانی و سیستمهای مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بستهبندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
-
حسینی، محمدیار
مروری بر کاربرد نانوکامپوزیتهای فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 35-53]
-
حسن زاده، حامد
مروری بر کاربرد نانوکامپوزیتهای فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 35-53]
-
حسین زاده شهری، معصومه
تأثیر عوامل زیباییشناختی بستهبندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 65-76]
خ
-
خدری، سارا
مروری بر کاربرد نانوکامپوزیتهای فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 35-53]
د
-
درودی، مجتبی
تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 11-25]
-
دودانگه، صونا
مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]
ر
-
راشدی زهرا، آراز
بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
-
رافعی، دنیز
بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
-
رجوعی، مرتضی
تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 11-25]
-
رضازاد باری، لعیا
بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
-
رضازاد باری، لعیا
کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 1-10]
-
رضازاد باری، محمود
بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
-
رضازاد باری، محمود
اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
-
رضائی، مسعود
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
-
رمضانیان، اصغر
تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
-
رواقی، مریم
ردیابی بستهبندی در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنتاشیاء و بلاکچین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
ز
-
زارعی، قاسم
بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
-
زریابی، محمد
تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بستهبندیهای ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاههای سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بستهبندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
س
-
سنایی، فریده
استفاده از تکنیکهای نوین بستهبندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 55-64]
-
سهرابی، نجمه
نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
ش
-
شبابی، هومن
شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
-
شکری یزنی، سالار
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
-
شهابی قهفرخی، ایمان
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
ص
-
صادق نژاد، ژاله
اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
-
صداقت، ناصر
ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
-
صداقت، ناصر
استفاده از تکنیکهای نوین در بستهبندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 27-34]
-
صداقت، ناصر
استفاده از تکنیکهای نوین بستهبندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 55-64]
ظ
-
ظاهری، سلیمان
ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]
ع
-
عابددوست، حسین
تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بستهبندیهای ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاههای سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بستهبندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
-
عسگرنژاد نوری، باقر
بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
-
عموزادخلیلی، حسین
بررسی تاثیر استفاده از سیستمهای بین سازمانی و سیستمهای مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بستهبندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
ف
-
فراهانی، طیبه
تأثیر بستهبندی شفاف برتمایل به خرید مصرفکننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاههای زنجیرهای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
-
فیضی، مائده
بررسی تاثیر استفاده از سیستمهای بین سازمانی و سیستمهای مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بستهبندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
ق
-
قاسمیان، علی
ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]
-
قیافه شیرزادی، آسیه
استفاده از تکنیکهای نوین در بستهبندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 27-34]
-
قلیپور فریدونی، شهربانو
شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
-
قنبر زاده، بابک
مروری بر کاربرد نانوکامپوزیتهای فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 35-53]
گ
-
گمار، الهام
تأثیر عوامل زیباییشناختی بستهبندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 65-76]
م
-
مشکدانیان، فاطمه
تأثیر عوامل زیباییشناختی بستهبندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 65-76]
-
معصومزاده جوزدانی، فرناز
ارزیابی مدیریتِ سنتهای پایدار بستهبندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]
ن
-
نظام پور، مینا
تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1401، صفحه 11-25]
-
نقدی، شهاب
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد