دوره و شماره: دوره 6، شماره 22، شهریور 1394 (437) 
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای

صفحه 6-13

شادمان پورموسی؛ مهدی روشن ضمیر؛ آژنگ تاج دینی؛ مهران روح نیا


بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی

صفحه 54-63

محمدحسن کمانی؛ مونا فلاح شجاعی؛ صادق ریگی؛ حبیب اله میرزایی


بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی

صفحه 64-77

مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ مهدی فرهودی؛ نسیم خورشیدیان


کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان

صفحه 78-86

سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی