آ
-
آجیل و خشکبار
تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]
ا
-
اتوماسیون صنعتی
شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
-
ایران
تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بستهبندیهای ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاههای سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بستهبندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
-
ارزش تغذیه ای
مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]
-
اسانس سیاهدانه
بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
-
استافیلوکوکوس اروئوس
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
-
اصلاح سطحی
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
-
ایمنی غذایی
ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
-
انبارمانی
کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 1-10]
-
انبارمانی ماده غذایی
نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
-
اینترنت اشیاء
ردیابی بستهبندی در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنتاشیاء و بلاکچین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
-
انتشاردهندهی اتانول
استفاده از تکنیکهای نوین در بستهبندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
-
انعطاف پذیری
بررسی تاثیر استفاده از سیستمهای بین سازمانی و سیستمهای مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بستهبندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
-
انگور
کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 1-10]
-
انواع مهاجرت
ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
ب
-
بالشتک ها
تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
-
برند نارمک
تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]
-
بسته بندی
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
-
بستهبندی
تأثیر بستهبندی شفاف برتمایل به خرید مصرفکننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاههای زنجیرهای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
-
بستهبندی
بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
-
بستهبندی
تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بستهبندیهای ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاههای سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بستهبندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
-
بستهبندی
ردیابی بستهبندی در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنتاشیاء و بلاکچین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
-
بستهبندی
تأثیر عوامل زیباییشناختی بستهبندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 65-76]
-
بستهبندی آنتیاکسیدانی
استفاده از تکنیکهای نوین در بستهبندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
-
بسته بندی فعال
مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]
-
بستهبندی فعال
استفاده از تکنیکهای نوین در بستهبندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
-
بستهبندی فعال
مروری بر کاربرد نانوکامپوزیتهای فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 35-53]
-
بسته بندی فعال ضد میکروبی
تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
-
بستهبندی کیک
استفاده از تکنیکهای نوین در بستهبندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
-
بستهبندی نوین
گرایشات نوین در زمینه بستهبندی گوشت و فرآوردههای گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 1-8]
-
بستهبندیهای پلاستیکی
ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
-
بسته بندی هوشمند
مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]
-
بستهبندی هوشمند
نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
-
بسته فعال
استفاده از تکنیکهای نوین بستهبندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 55-64]
پ
-
پلاسمای سرد
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
-
پلیمر
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
-
پلیمر زیستی
کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 78-88]
-
پوشش خوراکی
بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
-
پوشش های ضد میکروبی
تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
ت
-
ترکیبات فرّار گیاهی
تأثیر بسته بندی فعال ضدمیکروبی بر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزی ها [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 42-51]
-
تمایل به پرداخت
شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
-
تمایل به پرداخت مصرفکنندگان
بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
-
تمایل به خرید
شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
-
تمایل به خرید
تأثیر بستهبندی شفاف برتمایل به خرید مصرفکننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاههای زنجیرهای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
-
توتفرنگی
بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
-
توسعه پایدار
ارزیابی مدیریتِ سنتهای پایدار بستهبندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]
-
تولید پاک تر
شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
ج
-
جاذب رطوبت
استفاده از تکنیکهای نوین در بستهبندی انواع کیک [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 27-34]
ح
-
حبوبات
تأثیر بستهبندی شفاف برتمایل به خرید مصرفکننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاههای زنجیرهای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
-
حساسیت تغییر رنگ
نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
-
حملونقل مدرن
ردیابی بستهبندی در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنتاشیاء و بلاکچین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
خ
-
خاصیت ضدمیکروبی نانوذرات
مروری بر کاربرد نانوکامپوزیتهای فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 35-53]
-
خرمای صادراتی
استفاده از تکنیکهای نوین بستهبندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 55-64]
-
خواص نوری
مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]
ر
-
ردیابی
ردیابی بستهبندی در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنتاشیاء و بلاکچین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
-
رگرسیون لجستیک
تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]
-
روشهای نوین
استفاده از تکنیکهای نوین بستهبندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 55-64]
ز
-
زیباییشناختی بستهبندی
تأثیر عوامل زیباییشناختی بستهبندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 65-76]
س
-
ساز وکار عمل
نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
-
سالمونلا تیفی موریوم
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
-
سیستمهای بین سازمانی
بررسی تاثیر استفاده از سیستمهای بین سازمانی و سیستمهای مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بستهبندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
-
سلولز
ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]
-
سنتهای ایرانی بستهبندی خرما
ارزیابی مدیریتِ سنتهای پایدار بستهبندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]
ش
-
شفاف
تأثیر بستهبندی شفاف برتمایل به خرید مصرفکننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاههای زنجیرهای رفاه شهر ساوه) [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 43-51]
ص
-
صنعت چاپ و بسته بندی
بررسی تاثیر استفاده از سیستمهای بین سازمانی و سیستمهای مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بستهبندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
ط
-
طراحی بستهبندی پایدار
ارزیابی مدیریتِ سنتهای پایدار بستهبندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]
ع
-
عصاره پولک
اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
-
عمر ماندگاری
مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]
-
عملکرد زنجیره تأمین
بررسی تاثیر استفاده از سیستمهای بین سازمانی و سیستمهای مدیریت زنجیره تأمین بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت چاپ و بستهبندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 17-29]
-
عناصر طراحی بستهبندی
تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]
غ
-
غذاهای دریایی و اسانس
مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 52-63]
ف
-
فرآوردههای گوشتی
گرایشات نوین در زمینه بستهبندی گوشت و فرآوردههای گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 1-8]
-
فیلم کامپوزیتی
اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
-
فیله مرغ
اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
-
فناوری بلاکچین
ردیابی بستهبندی در زنجیره تأمین بر پایه فناوری اینترنتاشیاء و بلاکچین [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 57-64]
ق
-
قصد خرید
تحلیل محتوای عناصر طراحی بستهبندی محصولات آجیل و خشکبار و بررسی ارتباط آن با قصد خرید مشتریان (مورد مطالعه: آجیل و خشکبار نارمک) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 11-25]
-
قصد خرید
تأثیر عوامل زیباییشناختی بستهبندی کالا بر قصد خرید مصرف کننده(مورد مطالعه: مشتریان محصول ماست در شهر همدان) [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 65-76]
ک
-
کارتن سازی
شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
-
کارکرد بیانگر
تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بستهبندیهای ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاههای سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بستهبندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
-
کارکرد تأثیرگذار
تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بستهبندیهای ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاههای سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بستهبندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
-
کاغذ مقاوم به آتش
ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]
-
کیفیت ادراک شده برند
بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
-
کنترل فرایند
شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
-
کنترل محصول
شناسایی شاخص های تولید پاک تر در صنایع کارتن سازی با روش تصمیم گیری چند معیاره [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 34-41]
گ
-
گرافن اکسید آمین دار
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
-
گوشت
گرایشات نوین در زمینه بستهبندی گوشت و فرآوردههای گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 1-8]
ل
-
لیستریا مونوسایتوژنز
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
م
-
ماندگاری
اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 31-41]
-
محصولات گوشتی
مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]
-
مدیریت بستهبندی
ارزیابی مدیریتِ سنتهای پایدار بستهبندیِ محصولات خرما [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 64-77]
-
مکانیسمهای مهاجرت
ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 1-8]
-
مواد بازدارنده آتش
ارزیابی استفاده از مواد باز دارنده آتش و کاربرد آن درمقاوم به شعله کاغذ های بسته بندی [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 9-16]
ن
-
نانوحسگر رنگی
شناسایی آلودگی باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تیفی موریوم و استافیلوکوکوس اروئوس در محیط کشت با استفاده از نانوحسگر رنگی ساخته شده از نانو صفحات گرافن اکسید آمیندار شده و شناساگر برموفنول آبی [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 22-33]
-
نانوذرات تیتانیومدیاکسید
کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 1-10]
-
نانو فناوری
مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 33-42]
-
نانوکامپوزیت
مروری بر کاربرد نانوکامپوزیتهای فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 35-53]
-
نشانگر زمان- دما
نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 9-18]
-
نگرانی های زیست محیطی
شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
-
نگرش
شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
-
نگهداری
بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 19-31]
-
نوشتار
تحلیل کارکرد بیانگر و تأثیرگذار نوشتار در بستهبندیهای ایران (مطالعۀ موردی: برگزیدگان نمایشگاههای سالانه و دوسالانۀ آثار طراحان بستهبندی کشور) [دوره 12، شماره 47، 1400، صفحه 43-56]
-
نوع مشتری
بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری [دوره 12، شماره 46، 1400، صفحه 53-63]
و
-
ویژگیهای پس از برداشت
کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 48، 1400، صفحه 1-10]
ه
-
هنجارهای فردی
شناسایی عوامل مؤثر بر تمایل به خرید بسته بندی سبز [دوره 12، شماره 45، 1400، صفحه 6-21]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد