کلیدواژه‌ها = مواد غذایی
مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 63-71

صابر امیری؛ مریم علی محمدی؛ حسام شیرازه محبت


تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بسته‌بندی بر تمایل به خرید محصولات غذایی

دوره 13، شماره 51، بهمن 1401، صفحه 13-20

مستانه غنجی؛ زهرا خوشنودی فر؛ غلامرضا گودرزی


بررسی مشکلات فراوان صنعت بسته‌بندی مواد غذایی در استان کهگیلویه و بویراحمد با نگاه محاسباتی

دوره 9، شماره 35، آذر 1397، صفحه 44-55

سجاد قادری؛ سپهدار حقدوست؛ سید ابوالفضل موسویان


برچسب مواد غذایی: مفاهیم، کارکردها و دلایل استفاده یا عدم استفاده از آن

دوره 8، شماره 31، آذر 1396، صفحه 76-91

ابوالقاسم ابراهیمی؛ مریم نکویی زاده؛ زهرا خدابخشی سورشجانی


افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن

دوره 7، شماره 25، خرداد 1395

صالحه صنیعی نیامقدم؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عزت الله جودکی


افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی

دوره 4، شماره 13، خرداد 1392

مصطفی امام پور؛ محسن رحمتی؛ نازنین زند


بسته بندی، عامل توسعه تجارت

دوره 1، شماره 3، آذر 1389

مصطفی امام‌پور