موضوعات = بسته بندی مواد غذایی
بسته‌بندی با فوم‌های زیست‌تخریب‌پذیر و چالش‌های مرتبط در تولید آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 بهمن 1402

نرجس جنتی ها؛ ناصر صداقت؛ سید محمد علی رضوی


بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی

دوره 14، شماره 56، اسفند 1402، صفحه 63-78

سمانه فرجی کفشگری؛ محمد جواد اکبریان میمند؛ مسعود حبیبی نجفی


معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 15-23

بهناز بازرگانی گیلانی؛ زهرا ایزدپناهی؛ زهرا کفراشی؛ فاطمه سلیمی؛ فاطمه زارعی


کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 51-62

جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ احمد ثمریها


سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 63-69

وحید بهشاد؛ ناصر صداقت


مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 17-33

آیدا اسکندری؛ نگین رمضانی متین؛ سارا سیف؛ محمدرضا پژوهی الموتی


کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 53-61

ناصر صداقت؛ محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان


مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 63-71

صابر امیری؛ مریم علی محمدی؛ حسام شیرازه محبت


مروری بر درونپوشانی زداینده های اتیلن به منظور افزایش انبارمانی محصولات فرازگرا

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 29-34

رکسانه فرهادی؛ علیرضا مهرگان نیکو؛ امیر پورفرزاد


مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 11-18

محمدامین حیدرزادی؛ محمود کهنه پوشی؛ اسما موسوی


استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 27-34

آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت