موضوعات = بسته بندی مواد غذایی
مروری بر کاربرد پسماندهای طبیعی در بسته‌بندی مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1403

بهناز بازرگانی گیلانی


بسته‌بندی مواد غذایی با افزودن اسانس‌ و روغن‌های گیاهی در فیلم و پوشش‌های خوراکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1403

مانی جباری؛ میترا جباری؛ مینا جباری


پایش نشانگرهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ با بسته‌بندی فعال بر پایه آلژینات و عصاره زولنگ (Eryngium caucasicum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 دی 1403

داریوش خادمی شورمستی؛ فهیمه مقیم نژاد


توسعه مقیاسی برای سنجش شفافیت بسته‌بندی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 دی 1403

امید مهدیه؛ احمد فلاحی


ارزیابی اثر شکل و رنگ بسته‌بندی بر سلامت درک شده‌ی محصولات لبنی

دوره 15، شماره 59، آذر 1403، صفحه 9-19

شهریار عزیزی؛ امیرحسین غروی رودسری؛ حسام الدین نعمتی


گلیزینگ روشی موثر برای افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت آبزیان منجمد

دوره 15، شماره 59، آذر 1403، صفحه 53-58

رضا رضانژاد؛ غلامرضا رفیعی


مروری بر فراورده‌های لبنی سنتی تولیدی توسط ایل سنگسر و ارائه راهکار جهت بسته‌بندی این محصولات

دوره 15، شماره 58، شهریور 1403، صفحه 63-74

محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان؛ ناصر صداقت


بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی

دوره 14، شماره 56، اسفند 1402، صفحه 63-78

سمانه فرجی کفشگری؛ محمد جواد اکبریان میمند؛ مسعود حبیبی نجفی


معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 15-23

بهناز بازرگانی گیلانی؛ زهرا ایزدپناهی؛ زهرا کفراشی؛ فاطمه سلیمی؛ فاطمه زارعی


کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 51-62

جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ احمد ثمریها


سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 63-69

وحید بهشاد؛ ناصر صداقت


مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 17-33

آیدا اسکندری؛ نگین رمضانی متین؛ سارا سیف؛ محمدرضا پژوهی الموتی


کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 53-61

ناصر صداقت؛ محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان


مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 63-71

صابر امیری؛ مریم علی محمدی؛ حسام شیرازه محبت


مروری بر درونپوشانی زداینده های اتیلن به منظور افزایش انبارمانی محصولات فرازگرا

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 29-34

رکسانه فرهادی؛ علیرضا مهرگان نیکو؛ امیر پورفرزاد


مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 11-18

محمدامین حیدرزادی؛ محمود کهنه پوشی؛ اسما موسوی