ا
-
ابراهیم پور کاسمانی، جعفر
تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگبری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
-
ابراهیم پور کاسمانی، جعفر
بررسی اثر استفاده از پوششهای سطحی زیستتخریبپذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیطهای سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
-
ابراهیم پور کاسمانی، جعفر
کاربرد لفافهای زیستتخریبپذیر بر پایه پلیساکارید در بستهبندی تخممرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
-
ایزدپناهی، زهرا
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
-
اسکندری، آیدا
مروری بر توسعهی صنعت بستهبندی مواد غذایی و روشهای نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
-
اکبری، سیده مهدیه
مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
-
اکبریان میمند، محمد جواد
بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
-
امیری، صابر
مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
ب
-
بیات، مهرداد
بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیشرونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
-
بازرگانی گیلانی، بهناز
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
-
بهشاد، وحید
سیر تحول بستهبندی به روش اتمسفر اصلاحشده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
-
بهفر، آرزو
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
پ
-
پارسا، پریسا
مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
-
پژوهی الموتی، محمدرضا
مروری بر توسعهی صنعت بستهبندی مواد غذایی و روشهای نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
-
پورموسی، شادمان
تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
-
پورموسی، شادمان
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
ت
-
تمجیدی، عباس
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
ث
-
ثمریها، احمد
تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگبری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
-
ثمریها، احمد
بررسی اثر استفاده از پوششهای سطحی زیستتخریبپذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیطهای سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
-
ثمریها، احمد
امکانسنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
-
ثمریها، احمد
کاربرد لفافهای زیستتخریبپذیر بر پایه پلیساکارید در بستهبندی تخممرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
ح
-
حبیبی نجفی، مسعود
بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
-
حجتی نخودچری، محمد
بررسی تأثیر جهتگیری زیست محیطی و بستهبندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
-
حیدریان، علیرضا
کاربرد و مکانیسم اثر جاذبهای اکسیژن در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
-
حیدریان، محمدکاظم
کاربرد و مکانیسم اثر جاذبهای اکسیژن در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
-
حسنوند، امیر
مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 45-55]
خ
-
خادمی شورمستی، داریوش
بررسی اثر استفاده از پوششهای سطحی زیستتخریبپذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیطهای سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
-
خادمی شورمستی، داریوش
کاربرد لفافهای زیستتخریبپذیر بر پایه پلیساکارید در بستهبندی تخممرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
-
خادمی شورمستی، داریوش
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
ر
-
ریاضی کرمانی، پژمان
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
-
رحیمی کلور، حسین
بررسی تأثیر جهتگیری زیست محیطی و بستهبندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
-
رضوی، مهساسادات
مروری بر امولسیونهای پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آنها در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
-
رضوی، مهساسادات
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
-
رمضانی متین، نگین
مروری بر توسعهی صنعت بستهبندی مواد غذایی و روشهای نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
-
رئیسی نافچی، سمانه
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
ز
-
زارعی، فاطمه
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
-
زریابی، محمد
تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بستهبندیهای زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]
س
-
سیف، سارا
مروری بر توسعهی صنعت بستهبندی مواد غذایی و روشهای نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
-
سیف اللهی، ناصر
بررسی تأثیر جهتگیری زیست محیطی و بستهبندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
-
سلیمی، فاطمه
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
ش
-
شیرازه محبت، حسام
مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
ص
-
صادقی، علی
بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیشرونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
-
صداقت، ناصر
کاربرد و مکانیسم اثر جاذبهای اکسیژن در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
-
صداقت، ناصر
مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
-
صداقت، ناصر
سیر تحول بستهبندی به روش اتمسفر اصلاحشده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
-
صیدایی گل سفید، سید امین
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکتهای بستهبندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
-
صفرمحمدلو، شیما
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
ط
-
طریقی، جواد
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
-
طهماسبی، محمد
مروری بر امولسیونهای پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آنها در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
-
طهماسبی، محمد
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
ع
-
علیزاده کارسالاری، عبدالله
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
-
علی محمدی، مریم
مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
غ
-
غفاری، هادی
بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیشرونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
ف
-
فتحی، محمد رضا
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
-
فتحی، محمد رضا
بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیشرونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
-
فتحی، محمد رضا
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکتهای بستهبندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
-
فتحی، محمد رضا
شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکتهای بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
-
فرجی کفشگری، سمانه
بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
-
فرهادی، فرهاد
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکتهای بستهبندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
-
فرهادی، فرهاد
شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکتهای بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
ک
-
کیانی هرچگانی، مرتضی
شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکتهای بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
-
کریمی زارچی، محمد
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
-
کفراشی، زهرا
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
م
-
مهرابی، احمد
امکانسنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
-
مهری چروده، دکتر میثم
تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
-
مهرگان نیکو، علیرضا
مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
ن
-
نجفی، کریم
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکتهای بستهبندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد