ا
-
اسانس دارچین
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
-
استحکام کششی
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
-
اسید استیک
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
-
اسید سیتریک
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
-
افزایش کیفیت و ماندگاری
مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
-
اقتصادی
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
-
امنیت غذایی
مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
-
ایمنی غذایی
مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
-
انحصار
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
-
اوزان تلفیقی
تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
-
اولویتبندی
تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
ب
-
باگاس
امکانسنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
-
بسته بندی
مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
-
بسته بندی
بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیشرونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
-
بسته بندی
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکتهای بستهبندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
-
بستهبندی
شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکتهای بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
-
بستهبندیMAP با اکسیژن بالا
سیر تحول بستهبندی به روش اتمسفر اصلاحشده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
-
بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
-
بسته بندی انعطاف پذیر
مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 45-55]
-
بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده
سیر تحول بستهبندی به روش اتمسفر اصلاحشده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
-
بستهبندی سبز
بررسی تأثیر جهتگیری زیست محیطی و بستهبندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
-
بسته بندی ضد میکروبی
بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
-
بسته بندی فعال
بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
-
بستهبندی فعال
مروری بر توسعهی صنعت بستهبندی مواد غذایی و روشهای نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
-
بستهبندی فعال
مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
-
بستهبندی منفذدار
سیر تحول بستهبندی به روش اتمسفر اصلاحشده [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 63-69]
-
بستهبندی مواد غذایی
مروری بر امولسیونهای پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آنها در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
-
بستهبندی مواد غذایی
کاربرد و مکانیسم اثر جاذبهای اکسیژن در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
-
بستهبندی نوین
مروری بر توسعهی صنعت بستهبندی مواد غذایی و روشهای نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
-
بسته بندی های هوشمند
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
-
بستهبندی هوشمند
مروری بر توسعهی صنعت بستهبندی مواد غذایی و روشهای نوین آن [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 17-33]
-
بلاکچین
شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکتهای بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
پ
-
پایداری
تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
-
پوشش
کاربرد لفافهای زیستتخریبپذیر بر پایه پلیساکارید در بستهبندی تخممرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
-
پوشش
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
-
پوشش دهی
بررسی اثر استفاده از پوششهای سطحی زیستتخریبپذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیطهای سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
ت
-
تخممرغ
کاربرد لفافهای زیستتخریبپذیر بر پایه پلیساکارید در بستهبندی تخممرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
-
ترکیبات زداینده
مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
-
تصمیمگیری
تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
-
توسعه پایدار
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
ج
-
جاذبهای اکسیژن
کاربرد و مکانیسم اثر جاذبهای اکسیژن در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
-
جذب آب
بررسی اثر استفاده از پوششهای سطحی زیستتخریبپذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیطهای سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
-
جهتگیری زیست محیطی
بررسی تأثیر جهتگیری زیست محیطی و بستهبندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
چ
-
چوب پلاستیک
امکانسنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
خ
-
خرده چوب ممرز
تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگبری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
-
خواص مکانیکی
بررسی اثر استفاده از پوششهای سطحی زیستتخریبپذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیطهای سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
-
خواص مکانیکی
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
-
خواص نوری
تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگبری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
د
-
دلفی فازی
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
-
دوسوتوانی
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکتهای بستهبندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
ر
-
رقابتپذیری
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
-
روش غوطه وری
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
-
رویکرد بازتاب
تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بستهبندیهای زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]
ز
-
زیستتخریبپذیر
کاربرد لفافهای زیستتخریبپذیر بر پایه پلیساکارید در بستهبندی تخممرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
-
زعفران
تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بستهبندیهای زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]
-
زنجیره تأمین
شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکتهای بستهبندی مواد غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 1-13]
-
زنجیره تأمین پایدار
شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکتهای بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
ژ
-
ژلاتین ماهی
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
س
-
سامانه های بسته بندی هوشمند
مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
-
سرمایه اجتماعی
بررسی تأثیر جهتگیری زیست محیطی و بستهبندی سبز بر سرمایه اجتماعی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 41-50]
-
سلولز
مروری بر امولسیونهای پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آنها در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
-
سلولز باکتریایی
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
ش
-
شلیل
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
ص
-
صنایع بسته بندی یزد
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
-
صنایع سلولزی
تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 25-39]
-
صنعت بسته بندی
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
ض
-
ضایعات مواد غذایی
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
ط
-
طراحی ایرانی اسلامی
تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بستهبندیهای زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]
-
طراحی بستهبندی
تأثیر بازنمایی طراحی ایرانی اسلامی بر بستهبندیهای زعفران ایران در فرایند ارتباط با مخاطب [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 13-22]
ع
-
عصاره های گیاهی
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
ف
-
فساد اکسیداتیو
کاربرد و مکانیسم اثر جاذبهای اکسیژن در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 53-61]
-
فیلم
کاربرد لفافهای زیستتخریبپذیر بر پایه پلیساکارید در بستهبندی تخممرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
-
فیلم های بسته بندی
مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 45-55]
-
فیلم های چند لایه
مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 45-55]
-
فناوری
شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکتهای بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 21-34]
-
فناوری
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
-
فناوری های نوین
مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
ق
-
قارچ Phanerochaete chrysosporium BKM-1767
تأثیر زیست خمیرسازی بر خصوصیات نوری خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی رنگبری نشده چوب ممرز [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 1-4]
-
قارچ امولسیون پیکرینگ
مروری بر امولسیونهای پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آنها در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
ک
-
کاغذ سفید
بررسی اثر استفاده از پوششهای سطحی زیستتخریبپذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیطهای سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
-
کاغذهای بستهبندی
شناسایی و رتبه بندی عوامل مؤثر بر رقابت پذیری شرکت های تولید کننده کاغذهای بسته بندی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 31-44]
-
کیتوزان
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
گ
-
گوشت سفید و قرمز
مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 45-61]
م
-
ماندگاری
کاربرد لفافهای زیستتخریبپذیر بر پایه پلیساکارید در بستهبندی تخممرغ [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 51-62]
-
ماندگاری
بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
-
محیطهای سرد
بررسی اثر استفاده از پوششهای سطحی زیستتخریبپذیر روی جذب آب و ویژگی های مکانیکی کاغذ سفید مورد استفاده در محیطهای سرد [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 1-7]
-
مدیریت منابع انسانی
بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیشرونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
-
مدول یانگ
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
-
مواد ضد میکروبی
بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 63-78]
-
مواد غذایی
مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 63-71]
-
مواد غذایی
بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیشرونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
ن
-
ناتراوایی
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریختشناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 9-19]
-
نانوسلولز باکتریایی
مروری بر امولسیونهای پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آنها در بستهبندی مواد غذایی [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 35-51]
-
نانو کریستال
اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 23-30]
-
نرخ بازدهی سرمایه
امکانسنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
-
نشانگر pH
معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی [دوره 14، شماره 55، 1402، صفحه 15-23]
-
نقطه سربهسر
امکانسنجی احداث کارخانه چوب پلاستیک از باگاس در استان خوزستان [دوره 14، شماره 53، 1402، صفحه 5-15]
-
نگهداری مواد غذایی
مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 57-66]
-
نوآوری
بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیشرونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری [دوره 14، شماره 54، 1402، صفحه 35-44]
-
نوآوری پایدار
ارائه چارچوبی برای نوآوری پایدار در صنعت بسته بندی (مورد مطالعه: صنایع بستهبندی یزد) [دوره 14، شماره 56، 1402، صفحه 1-11]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد