ا
-
ارزیابی حسی و زمان ماندگاری
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
اصلاح ویژگیها
کاربرد نشاسته در صنایع کاغذ و کارتن سازی [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
الیاف
بررسی ویژگی های فراورده مرکب چوب پلاستیک در بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
ب
-
بازار و مقاوم
روش های بسته بندی قطعات و لوازم حساس الکترونیکی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
برچسب
تولید و کاربرد برچسب های بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
بسته بندی
روش های بسته بندی قطعات و لوازم حساس الکترونیکی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
بسته بندی
بسته بندی نانو در گوشت [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
بسته بندی
تولید و کاربرد برچسب های بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
بسته بندی
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
بسته بندی نوشیدنی
اصول ترکیب بندی در بسته بندی نوشیدنی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
بسته بندی و میکروبی
معرفی روش ها و الزامات مهم در بسته بندی مواد پرتوزا [دوره 2، شماره 8، 1390]
پ
-
پرتو زا
معرفی روش ها و الزامات مهم در بسته بندی مواد پرتوزا [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
پلیمر
بررسی ویژگی های فراورده مرکب چوب پلاستیک در بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
پوشش ترکیبی و کاربرد پوشش های خوراکی
معرفی و کاربرد پوشش های خوراکی در بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
پوششهای خوراکی
کاربرد فیلمهای خوراکی ضد میکروبی در بسته بندی فراوردههای گوشتی [دوره 2، شماره 8، 1390]
چ
-
چاپ و ویژگی های ساختاری
تولید و کاربرد برچسب های بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
چسب نشاسته
کاربرد نشاسته در صنایع کاغذ و کارتن سازی [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
چوب پلاستیک
بررسی ویژگی های فراورده مرکب چوب پلاستیک در بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
ح
-
حفاظت از محموله
آسیب شناسی پیامدهای زیان بار اقتصادی حاصل از یک بسته بندی نامناسب [دوره 2، شماره 5، 1390]
خ
-
خشک کردن
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
خطرناک
معرفی روش ها و الزامات مهم در بسته بندی مواد پرتوزا [دوره 2، شماره 8، 1390]
ر
-
رطوبت و حرارت
بررسی ویژگی های فراورده مرکب چوب پلاستیک در بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
ط
-
طراحی بسته بندی
آسیب شناسی پیامدهای زیان بار اقتصادی حاصل از یک بسته بندی نامناسب [دوره 2، شماره 5، 1390]
ف
-
فنّاوری نانو
کاربرد نانوحسگرها در بسته بندی و نگه داری مواد غذایی [دوره 2، شماره 8، 1390]
ق
-
قابلیت ردیابی
فنّاوری شناساگر فرکانس رادیویی و کاربرد آن در ردیابی مواد غذایی بسته بندی شده چالش ها و راهکارها [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
قطعات الکترونیکی
روش های بسته بندی قطعات و لوازم حساس الکترونیکی [دوره 2، شماره 5، 1390]
ک
-
کاغذ
بررسی ویژگی های فراورده مرکب چوب پلاستیک در بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
کامپوزیت
بررسی ویژگی های فراورده مرکب چوب پلاستیک در بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
ل
-
لفاف خوراکی(6)
معرفی و کاربرد پوشش های خوراکی در بسته بندی [دوره 2، شماره 5، 1390]
ن
-
نانو
بسته بندی نانو در گوشت [دوره 2، شماره 5، 1390]
-
نانوحسگر و بسته بندی
کاربرد نانوحسگرها در بسته بندی و نگه داری مواد غذایی [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
نشاسته
کاربرد نشاسته در صنایع کاغذ و کارتن سازی [دوره 2، شماره 8، 1390]
-
نشاسته و بسته بندی
پلیمرها و پلاستیک های بسته بندی زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته [دوره 2، شماره 8، 1390]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد