آ
-
آلوی صادراتی ایرانی
راهکارهای ارتقای کیفیت بستهبندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
ا
-
احساس مشتری
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
-
استریل
مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
-
الکتروریسی
بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بستهبندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
-
الکتروفنتون
کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
-
انجماد- ذوب
تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
-
انحلال
تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
ب
-
بازاریابی
رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
-
بازیافت
کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
-
بسته بندی
ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
-
بسته بندی
رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
-
بسته بندی
بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
-
بستهبندی
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
-
بستهبندی
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
-
بسته بندی آنتی میکروبیال
مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 68-79]
-
بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته
مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 20-27]
-
بسته بندی بهبود یافته
فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
-
بستهبندی پایدار
کاربرد قارچهای خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]
-
بسته بندی فعال
فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
-
بسته بندی فعال
بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
-
بسته بندی فعال
مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 68-79]
-
بسته بندی فعال
مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
-
بسته بندی فعّال
مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 20-27]
-
بسته بندی مواد غذایی
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
-
بسته بندی مواد غذایی
فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
-
بسته بندی مواد غذایی
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
-
بستهبندی مواد غذایی
مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
-
بستهبندی مواد غذایی
بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بستهبندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
-
بسته بندی هوشمند
فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
-
بسته بندی هوشمند
مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
-
بسته بندی هوشمند
بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
-
بسته بندی و برند
تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]
-
بومشناختی کشور هدف
راهکارهای ارتقای کیفیت بستهبندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
پ
-
پروتئین آب پنیر
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
-
پساب
کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
-
پسماند
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
-
پیشگیری
ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
-
پیشگیری وضعی
ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
-
پلاستیک
بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
-
پلاستیک
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
-
پلی آنیلین
سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 80-92]
-
پلیمرهای رسانا و زیست تخریبپذیری
سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 80-92]
-
پوشش خوراکی
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
-
پوشش دهی
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
ت
-
تجارت بین المللی
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
-
ترموپلاستیک
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
-
تلفن همراه
ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
-
توت فرنگی
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
-
توسعه صادرات
راهکارهای ارتقای کیفیت بستهبندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
ج
-
جذّابیّت بسته بندی
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
-
جعل
ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
ح
-
حسگر
بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
خ
-
خرده فروشی
مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
-
خلاقیت بسته بندی
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
-
خواص فیزیکی و شیمیایی
تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
ر
-
ریزپوشانی
مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
-
رفتار خریدار
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
-
رنگ
رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
-
روغن کنجد
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
ز
-
زیست تخریب پذیر
مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]
-
زیستتخریبپذیری
کاربرد قارچهای خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]
-
زیست تخریب پذیری و فعالیت فوتوکاتالیستی
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
-
زمان ماندگاری
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
س
-
سلامت محور
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
ش
-
شناخت مشتری
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
-
شناساگر
بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
ع
-
عملکرد سازمان
تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]
-
عملکرد عملیاتی
بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
-
عناصر اطّلاعاتی
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
-
عناصر تصویری
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
ف
-
فسادپذیری
مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
-
فعالیت ضدمیکروبی
مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
-
فعالیت ضدمیکروبی و بستهبندی
مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 16-25]
-
فیلم خوراکی
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
-
فیلم سلولز بازسازی شده
بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
-
فیلم لیگنوسلولزی
تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
-
فیلم های خوراکی
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
-
فنّاوری نانو
فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
-
فویل آلومینیوم و فیلم متالایز
بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
-
فوم
کاربرد قارچهای خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]
-
فوم
مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]
ق
-
قارچ دکمه ای
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
-
قارچ و میسلیوم
کاربرد قارچهای خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]
ک
-
کاغذسازی
کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
-
کالا
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
-
کیتین
مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 16-25]
-
کیتوزان
مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 16-25]
-
کیتوزان
سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 80-92]
-
کربوکسی متیل سلولز
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
-
کیفیت بسته بندی
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
-
کیفیت بستهبندی
راهکارهای ارتقای کیفیت بستهبندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
-
کیفیت ماده غذایی
بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
-
کُلش برنج
تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
گ
-
گوشت مرغ
مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 20-27]
م
-
ماندگاری
مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
-
متناسبسازی بسته
راهکارهای ارتقای کیفیت بستهبندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
-
محصولات لبنی
مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 68-79]
-
محصولات مواد غذایی و بهداشتی
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
-
مدیریت بازاریابی
رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
-
مدیریت دانش
بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
-
مشکلات زیست محیطی
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
ن
-
نانوامولسیون
مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
-
نانوذرّات مواد
بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بستهبندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
-
نانوکامپوزیت
بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بستهبندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
-
نرم کنندگی
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
-
نشاسته
مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]
-
نشان گر
مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
-
نظام حقوقی
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
-
نوآوری
بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
و
-
واکنش قهوه ای شدن آنزیمی
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
ه
-
هشدار
مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
-
هوش رقابتی
تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد