نشریه « علوم و فنون بسته بندی » بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ارزیابی سال 1402 موفق به کسب رتبه «ب»  شده است.

 



 اطلاعات نشریه

سال آغاز انتشار: 1389
اعتبار  نشریه: علمی _ پژوهشی  
نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی، ترویجی و مروری
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی
تناوب انتشار: فصلنامه
حوزه  تخصصی: علوم و فنون بسته بندی
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
نوع  داوری: داوری بدون نام و حداقل 2 داور
میانگین زمان داوری:  حداکثر 3 ماه
روش مأخذنویسی: IEEE (راهنمای رفرنس دهی)
ایمیل نشریه: packaging@ihu.ac.ir
هزینه ارسال و انتشار و داوری مقالات:
رایگان
نوع مجوز: CC BY
وضعیت دسترسی: دسترسی باز 
همکاری با انجمن: انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران




نکات:

  1. از نویسندگان محترم خواهشمند است جهت تسریع در فرایند بررسی و داوری، فرمت نشریه را کاملاً رعایت نمایند

  2. این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.

  3.  ارسال گزارش (سامانه مشابهت‌یاب متون سمیم نور) و یا (سامانه همانندجو ایرانداک) در زمان ارسال مقاله ضروری می‌باشد.

  4. همچنین لطفاً هنگام ارسال مقاله (فرم تعهد)، (فرم تعارض منافع نویسندگان)، (مشخصات نویسندگان) توسط نویسنده مقاله امضاء شده و در سامانه بارگذاری شود. 

  5. راهنمای نویسندگان (فرمت  مجله)

با توجه به سیاست نشریه انواع مقالات: پژوهشی، مروری و ترویجی در حوزه لجستیک و زنجیره تأمین، در اولویت بررسی و چاپ قرار دارند.

انجمن علوم و فنّاوری بسته بندی ایران طی ابلاغ شماره 8112/94 مورخ 12/8/94 از طرف وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری تشکیل یافته است . بدین منظور از علاقمندان صنعت بسته بندی کشور دعوت می گردد تا با عضویت در این انجمن برای توسعه صادرات و معرفی هرچه بیشتر کالای ایرانی گام های موثری برداشته شود.

شماره جاری: دوره 15، شماره 59، آذر 1403، صفحه 1-58 (شماره پیا پی 59 پاییز 1403) 

ارزیابی اثر شکل و رنگ بسته‌بندی بر سلامت درک شده‌ی محصولات لبنی

صفحه 9-19

شهریار عزیزی؛ امیرحسین غروی رودسری؛ حسام الدین نعمتی


بررسی اثر نانورس بر بهبود ویژگی‌‌های کاغذ حاصل از خمیر سودای باگاس در برابر آتش

صفحه 21-31

سلیمان ظاهری؛ علی قاسمیان؛ محمدرضا دهقانی فیروز آبادی؛ قاسم اسدپور


ابر واژگان

بسته بندیبسته‌بندیمواد غذاییبسته بندی فعالبسته بندی مواد غذایینشاستهماندگاریکاغذبسته‌بندی مواد غذاییزیست تخریب پذیرکیتوزانپوشش خوراکیبسته بندی هوشمندفیلم خوراکیپوشش دهیطراحیبسته‌بندی فعالپلیمرخواص مکانیکیرنگنانوکامپوزیتکاغذ بسته بندیپوششفنّاوری نانوبرچسبکامپوزیتزیست‌تخریب‌پذیرسلولزطراحی بسته بندیخشک کردنبسته بندی اتمسفر اصلاح شدهالکتروریسیصنعت بسته بندیفروشبستهنگهداریپلاستیکنشانه گذاریپوشش‌دهیخوردگیژلاتین ماهیجعبهبسته‌بندی هوشمندکارتن سازینانو کامپوزیتپلی‌اتیلنصنایع غذاییمحصولات لبنیبازاریابیخواص نوریجاذب اکسیژناتمسفر اصلاح شدهمصرف کنندهفناوریقارچ دکمه اینانوالیاف سلولزمهماتایمنی غذاییرنگ بسته بندیبازیافتحشراتنشاسته کاتیونیاسانس روغنیپالتنانورسبسته بندی فعال و هوشمندمواد بسته بندیصنایع کارتن سازیهیدروژلصنعت بسته‌بندیزمان ماندگاریترکیبات زیست فعالفعال سازیسلولز باکتریاییروش تولید پلاستیک‌های زیستیزیست‌تخریب‌پذیریپلیمر زیستیپلاستیک سنتزیکارتنقصد خریدمدیریت