آ
-
آقائی، محمد
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
-
آلحسینی، الهام
بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
ا
-
احمدی، زاهد
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
-
احمدی، نادیا
مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
-
ارومیه ای، عبدالرسول
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
-
اسلامی تبار، شهریار
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
-
اسمعیل رمجی، مهسا
فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
-
الماسی، هادی
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
-
امیری، صابر
مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 28-41]
-
امیری، صابر
مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
-
امین، حدیثه
مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]
-
اهری، حامد
مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 42-53]
ب
-
بیاتی، علیرضا
مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 68-79]
-
بهشاد، وحید
مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 20-27]
پ
-
پورموسی، شادمان
کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
ج
-
جعفری، سید مهدی
بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
-
جهان لتیباری، احمد
کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
-
جوکی، محمد
بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
ح
-
حاجی غفارلو، مریم
بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 54-67]
-
حسن نیا کلایی، محبوبه
بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بستهبندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
خ
-
خادم، سجاد
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
-
خلیلی، مهسا
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
-
خوشدونی فراهانی، زهرا
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
-
خوشدونی فراهانی، فاطمه
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
د
-
دادگان، محمدعلی
راهکارهای ارتقای کیفیت بستهبندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
-
درودی، هما
رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
-
دوبختی، فرامرز
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
-
دودانگه، صونا
مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 28-41]
-
دودانگه، صونا
مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 64-75]
-
دودانگه، صونا
مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
ر
-
رضازاد باری، لعیا
مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 80-90]
-
رواقی، مریم
کاربرد قارچهای خوراکی در تولید بسته بندی پایدار [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 6-15]
س
-
سالم، ارمغان
بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 72-73]
-
سپهری فر، حسن
رنگ ها توصیه گران قابلی هستند، آیا رنگ مورد علاقه شما؛ همان رنگ مورد علاقه تان روی بسته بندی است؟ [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 40-49]
ش
-
شاطریان، مریم
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
-
شریفان، انوشه
تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 60-71]
-
شکرچی زاده، هاجر
مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 28-41]
-
شهابی قهفرخی، ایمان
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
-
شهابی قهفرخی، ایمان
مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 50-63]
-
شهابی قهفرخی، ایمان
مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]
ص
-
صباغ پور لنگرودی، صبا
فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 6-19]
-
صداقت، ناصر
مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 16-25]
-
صداقت، ناصر
مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 20-27]
-
صداقت، ناصر
مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 68-79]
ع
-
عباسی، حمیده
تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]
-
عباسی، حمیده
بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
-
عباسی شهیر، فروغ
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
-
عبدالخانی، علی
تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
ف
-
فتحی، زیبا
تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
-
فلاح دلاور، مصطفی
مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 16-25]
ق
-
قاسمی، مسعود
ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
ک
-
کاوسی، کامشن
کاهش COD پساب صنایع بازیافت کاغذ با استفاده از روش الکترو فنتون [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 6-17]
-
کردنائیج، اسداله
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
-
کریمی، پریسا
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
-
کشیری، محبوبه
بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بستهبندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 32-43]
-
کمیجانی، نسترن
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
گ
-
گرامی پور، فاطمه
تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]
ل
-
لاجوردی، سمانه
راهکارهای ارتقای کیفیت بستهبندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 4-17]
-
لامع، احسان
بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 38-49]
م
-
مالمیر، آمنه
تبیین اثر هوش رقابتی بر ارتقاء جایگاه بسته بندی و نشان تجاری با نقش میانجی عملکرد سازمان [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 76-90]
-
مالمیر، آمنه
بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
-
محمدی، بهزاد
سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 80-92]
-
محمدی، سمیّه
مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 50-59]
-
محمدی الموتی، معصومه
مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 68-79]
-
محمدی الموتی، معصومه
مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 44-53]
-
مهدیه، امید
بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی [دوره 11، شماره 41، 1399، صفحه 26-37]
ن
-
نادری، علی
ارزیابی شیوه های کارآمد در پیشگیری وضعی از جعل عناصر چاپ بر روی بسته بندی تلفن همراه [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 30-39]
ه
-
همزه، یحیی
تهیه فیلم لیگنوسلولزی با انحلال پسماندهای کُلش برنج در محلول قلیایی [دوره 11، شماره 43، 1399، صفحه 18-29]
ی
-
یعقوبی، نیره سادات
تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) [دوره 11، شماره 42، 1399، صفحه 54-67]
-
یوسفی، محمد
بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول [دوره 11، شماره 44، 1399، صفحه 18-31]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد