نویسنده = ناصر صداقت
تعداد مقالات: 11
1. مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی

دوره 11، شماره 41، بهار 1399، صفحه 16-25

مصطفی فلاح دلاور؛ ناصر صداقت


3. تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال

دوره 8، شماره 32، زمستان 1396، صفحه 78-85

گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی


4. مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه

دوره 7، شماره 27، پاییز 1395، صفحه 18-29

گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی


5. مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 26، تابستان 1395، صفحه 6-17

فروغ السادات طبیب لقمانی؛ ناصر صداقت


9. استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی

دوره 4، شماره 15، پاییز 1392

سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری


10. روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده

دوره 4، شماره 13، بهار 1392

حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت