نویسنده = ناصر صداقت
بسته‌بندی با فوم‌های زیست‌تخریب‌پذیر و چالش‌های مرتبط در تولید آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 بهمن 1402

نرجس جنتی ها؛ ناصر صداقت؛ سید محمد علی رضوی


سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 63-69

وحید بهشاد؛ ناصر صداقت


کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 53-61

ناصر صداقت؛ محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان


دستاوردهای نوین پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی

دوره 13، شماره 52، اسفند 1401، صفحه 33-39

ناصر صداقت؛ پروین بقری


مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 61-72

آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت


مروری بر بسته‌بندی پلاستیک‌‌‌های زیست تخریب‌پذیر مرکب

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 47-53

ناصر صداقت؛ فریده سنایی


استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 27-34

آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت


ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی

دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 1-8

پروین بقری؛ ناصر صداقت


مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی

دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 16-25

مصطفی فلاح دلاور؛ ناصر صداقت


تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال

دوره 8، شماره 32، اسفند 1396، صفحه 78-85

گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی


مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه

دوره 7، شماره 27، آذر 1395، صفحه 18-29

گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی


مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 26، شهریور 1395، صفحه 6-17

فروغ السادات طبیب لقمانی؛ ناصر صداقت


استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی

دوره 4، شماره 15، آذر 1392

سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری


روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده

دوره 4، شماره 13، خرداد 1392

حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت