نویسنده = ناصر صداقت
سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 63-69

وحید بهشاد؛ ناصر صداقت


کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 53-61

ناصر صداقت؛ محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان


دستاوردهای نوین پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی

دوره 13، شماره 52، اسفند 1401، صفحه 33-39

ناصر صداقت؛ پروین بقری


مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 61-72

آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت


مروری بر بسته‌بندی پلاستیک‌‌‌های زیست تخریب‌پذیر مرکب

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 47-53

ناصر صداقت؛ فریده سنایی


استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 27-34

آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت


ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی

دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 1-8

پروین بقری؛ ناصر صداقت


مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی

دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 16-25

مصطفی فلاح دلاور؛ ناصر صداقت


تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال

دوره 8، شماره 32، اسفند 1396، صفحه 78-85

گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی


مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه

دوره 7، شماره 27، آذر 1395، صفحه 18-29

گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی


مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 26، شهریور 1395، صفحه 6-17

فروغ السادات طبیب لقمانی؛ ناصر صداقت


استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی

دوره 4، شماره 15، آذر 1392

سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری


روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده

دوره 4، شماره 13، خرداد 1392

حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت