ا
-
اسفیدانی، محمدرحیم
مروری تطبیقی به وضعیت بستهبندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
اعلمی، مهران
تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر زمان ماندگاری نان های نیم پخته [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
افرا، الیاس
اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
اکبری امری، مقدسه
روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگیهای خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
امینی هرندی، سعیده
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
انصاری فرد، فاطمه
بررسی تأثیرات بسته بندی وکیوم با نایلون روی تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله کپور [دوره 3، شماره 9، 1391]
ب
-
بهزادی، فرحناز
بررسی تأثیر استفاده از کربوکسیمتیلسلولز(CMC) به منظور بهبود مقاومتهای کششی در کاغذهای بستهبندی [دوره 3، شماره 11، 1391]
ت
-
تجلی، روح الله
خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
توده روستا، فرهاد
بستهبندی، فیلمنامه ای از تجسم یک خلق تا تحقق یک اثر [دوره 3، شماره 9، 1391]
ج
-
جعفری، سید مهدی
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
جعفری، سید مهدی
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات [دوره 3، شماره 10، 1391]
ح
-
حسینی، مهدیه
تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
خ
-
خانی، مونا
بررسی تأثیرات بسته بندی وکیوم با نایلون روی تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله کپور [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
خوشنود چاله سرا، سودابه
اثر افزودنی های مقاومت خشک بر روی ویژگی های مقاومتی کاغذ و مقوای کرافت [دوره 3، شماره 12، 1391]
د
-
دارابی، عیسی
خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
دهقانی، محمدرضا
مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بستههای چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
دهقانی، محمدرضا
روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگیهای خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
دهقانی فیروزآبادی، محمدرضا
ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه [دوره 3، شماره 10، 1391]
ر
-
رسالتی، حسین
روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگیهای خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
رشید زاده، شیلان
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
رشید زاده، شیلان
تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
رهامین، هاشم
ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه [دوره 3، شماره 10، 1391]
س
-
سادات عنایتی علی نیا، منصوره
اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
سپیده دم، سید محمد جواد
بررسی تأثیر استفاده از کربوکسیمتیلسلولز(CMC) به منظور بهبود مقاومتهای کششی در کاغذهای بستهبندی [دوره 3، شماره 11، 1391]
-
سرائیان، احمدرضا
اثر افزودنی های مقاومت خشک بر روی ویژگی های مقاومتی کاغذ و مقوای کرافت [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
سعیدیان، مینا
استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
ص
-
صداقت، ناصر
بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
صراف جوشقانی، حسن
معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس [دوره 3، شماره 10، 1391]
ض
-
ضیایی فر، امان محمد
تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
ط
-
طهماسبی، فهیمه
معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بستهبندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
ع
-
عجم، مریم
استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
علیپور پیجانی، افشین
مروری تطبیقی به وضعیت بستهبندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
علی زاده، صبیحه
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
ف
-
فتحاله، مهدی
مروری تطبیقی به وضعیت بستهبندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
فرجی، سمانه
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
فرقانی، محسن
شناسایی مؤلفه های مؤثر بر انتخاب مشتریان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
فیضی، سمیرا
بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه [دوره 3، شماره 10، 1391]
ق
-
قاسمی، وحید
بستهبندی، فیلمنامه ای از تجسم یک خلق تا تحقق یک اثر [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
قاسمیان، علی
معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بستهبندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
قاسمیان، علی
اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
قنبری، وحید
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
قوس قانی، امین
تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
ک
-
کیا، شیرین
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
کاشانی نژاد، مهدی
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
کاظمی، رضا محمد
شناسایی مؤلفه های مؤثر بر انتخاب مشتریان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
کریمی، مهران
مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بستههای چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
کریمی، نیره
تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه [دوره 3، شماره 10، 1391]
گ
-
گوهریان، محمد
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
م
-
متوسلی، محمود
شناسایی مؤلفه های مؤثر بر انتخاب مشتریان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
محمدی، مریم
تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر زمان ماندگاری نان های نیم پخته [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
محمدیان، فریدالدین
بررسی تأثیرات بسته بندی وکیوم با نایلون روی تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله کپور [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
محمدیان، فریدالدین
استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
مدهوشی، محراب
ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
میرزایی، حبیب اله
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
میرزایی، حبیب اله
خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
میرزایی، حبیب اله
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
میرزایی، حبیب اله
تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
مشکور، مانا
کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
مقصودلو، یحیی
کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
مقصودلو، یحیی
تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
مقصودلو، یحیی
تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
مهدوی، سعید
معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بستهبندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
مهری ایرایی، حمیدرضا
مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بستههای چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
مهربان، علی
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
مهرگان نیکو، علیرضا
استفاده از هنر تا کردن در صنایع بسته بندی [دوره 3، شماره 9، 1391]
ن
-
نوری، روح الله
مروری تطبیقی به وضعیت بستهبندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد