آ
-
آبمیوه
مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بستههای چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
آلومینیوم
مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بستههای چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
ا
-
اتمسفر اصلاح شده
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
ایران، بازار جهانی و اقتصادی
مروری تطبیقی به وضعیت بستهبندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
افزودنی های مقاومت خشک
اثر افزودنی های مقاومت خشک بر روی ویژگی های مقاومتی کاغذ و مقوای کرافت [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
اکسایش
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
اکسید روی
استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
امگا 3
بررسی تأثیرات بسته بندی وکیوم با نایلون روی تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله کپور [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
انتخاب مشتری و صنایع غذایی
شناسایی مؤلفه های مؤثر بر انتخاب مشتریان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
انعطاف پذیر
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
اوریگامی و مواد غذایی
استفاده از هنر تا کردن در صنایع بسته بندی [دوره 3، شماره 9، 1391]
ب
-
بار الیاف
روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگیهای خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
بسته بندی
شناسایی مؤلفه های مؤثر بر انتخاب مشتریان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
بسته بندی
استفاده از هنر تا کردن در صنایع بسته بندی [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
بسته بندی
بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
بسته بندی
معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
بسته بندی
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
بسته بندی
تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و زمان ماندگاری
تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر زمان ماندگاری نان های نیم پخته [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
بسته بندی های هوشمند
کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
بسته بندی و دربندی
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
بسته بندی و میکروارگانیسم
استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
بسته بندی و وکیوم
بررسی تأثیرات بسته بندی وکیوم با نایلون روی تغییرات امگا 3 و امگا 6 در فیله کپور [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
بستههای چندلایی مقوایی
مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بستههای چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
بیوپلیمر و خاصیت بازدارندگی
خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
پ
-
پانل، جذب آب و واکشیدگی ضخامت
ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
پتانسیل زتا
روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگیهای خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
پلی استر
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
پلاستیک و زمان ماندگاری
بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
پلی آمینوآمید اپی کلروهیدرین
بررسی تأثیر استفاده از کربوکسیمتیلسلولز(CMC) به منظور بهبود مقاومتهای کششی در کاغذهای بستهبندی [دوره 3، شماره 11، 1391]
-
پلی پروپیلن و افزایش ماندگاری
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
پوششهای هیدروکلوئیدی
تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
ج
-
جاذب اکسیژن
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
جذب روغن
تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
خ
-
خاصیت ممانعت بالا
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
خواص کیفی و سرخ کردن
تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
د
-
دی اکسید تیتانیوم
استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
دور ریزهای بسته های چند لایه
ساخت پانل از دورریز بسته های چند لایه [دوره 3، شماره 10، 1391]
ر
-
روش الکتروفورز
روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگیهای خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
روش پتانسیل جریانی و تیتراسیون کلوئیدی
روش های مختلف اندازه گیری پتانسیل زتای ذرّات و بهبود ویژگیهای خمیر و کاغذ CMP با استفاده از خنثی سازی زباله های آنیونی [دوره 3، شماره 12، 1391]
س
-
ساختار لایه لایه
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
سیبزمینی
تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی [دوره 3، شماره 12، 1391]
ص
-
صنعت بستهبندی
مروری تطبیقی به وضعیت بستهبندی ایران با چند کشور جهان [دوره 3، شماره 9، 1391]
ط
-
طعم
بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
طیف سنجی جرمی پلاسمایی و زمان ذخیره سازی
مهاجرت ریزساختارهای آلومینیوم از بستههای چندلایی مقوایی به داخل آب پرتقال [دوره 3، شماره 9، 1391]
ف
-
فرآوری اسپتیک
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
فیزیکی
معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بستهبندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
فعالیت ضد میکروبی و پوشش خوراکی
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
فیلم بسته بندی
تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
فیلم خوراکی
خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
فیلم و پوشش خوراکی
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
فویل آلومینیوم
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
ق
-
قابلیت اتوکلاو شدن
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
قارچ دکمه ای
تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه [دوره 3، شماره 10، 1391]
ک
-
کارتن
معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بستهبندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
کاغذ
بررسی تأثیر استفاده از کربوکسیمتیلسلولز(CMC) به منظور بهبود مقاومتهای کششی در کاغذهای بستهبندی [دوره 3، شماره 11، 1391]
-
کاغذ بسته بندی
اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
کاغذ و مقوای کرافت
اثر افزودنی های مقاومت خشک بر روی ویژگی های مقاومتی کاغذ و مقوای کرافت [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
کربوکسی متیل سلولز
بررسی تأثیر استفاده از کربوکسیمتیلسلولز(CMC) به منظور بهبود مقاومتهای کششی در کاغذهای بستهبندی [دوره 3، شماره 11، 1391]
-
کیسه های قابل اتوکلاو
کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
گ
-
گیاهان دارویی
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
گز
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 3، شماره 10، 1391]
م
-
مصرف کننده و بسته بندی طعم زا
کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
مقاومت به کشش و مقاومت به ترکیدن
بررسی تأثیر استفاده از کربوکسیمتیلسلولز(CMC) به منظور بهبود مقاومتهای کششی در کاغذهای بستهبندی [دوره 3، شماره 11، 1391]
-
مقوا، طراحی
استفاده از هنر تا کردن در صنایع بسته بندی [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
مهاجرت و فرآیند
تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
مهمات
معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
موشک
معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس [دوره 3، شماره 10، 1391]
ن
-
نان نیم پز
تأثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر زمان ماندگاری نان های نیم پخته [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
نانو کریستال سلولز
اثر نانوذرّات سلولزی بر ویژگی های کاغذ [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
نرم کننده
تأثیر فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مهاجرت نرم کننده ها به درون مواد غذایی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
نفوذپذیری به بخار آب (WVP)
خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
نقره
استفاده از نانو کامپوزیت های نقره، اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم در بسته بندی جهت حفاظت مواد غذایی در برابر میکروارگانیسم ها [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
نوری و چاپپذیری
معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بستهبندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
نوشیدنی
کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها [دوره 3، شماره 9، 1391]
و
-
ورق کنگره ای
معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بستهبندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
ویژگی های کیفی و اتمسفر اصلاح شده
تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه [دوره 3، شماره 10، 1391]
-
ویژگی های مقاومتی
اثر افزودنی های مقاومت خشک بر روی ویژگی های مقاومتی کاغذ و مقوای کرافت [دوره 3، شماره 12، 1391]
-
ویژگیهای مقاومتی
معرفی، کاربرد و آزمون های مقوای کنگره ای برای استفاده در صنعت بستهبندی [دوره 3، شماره 12، 1391]
ه
-
هوش فرهنگی
بستهبندی، فیلمنامه ای از تجسم یک خلق تا تحقق یک اثر [دوره 3، شماره 9، 1391]
-
هوشمند
معرفی بسته بندی هوشمند در اقلام حساس [دوره 3، شماره 10، 1391]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد