ا
-
اتصال عرضی
کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
اثربخشی
اثربخشی بسته آموزشی هنر(مؤلفه انبارداری، چیدمان و حمل ونقل) بر کیفیت طراحی هنری بسته های مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 70-81]
-
ادّعای کلامی
واکنش مصرف کننده به بسته بندی های پایدار: رابطۀ بین ظاهر دیداری، ادّعاهای کلامی و نگرانی های زیست محیطی مصرف کنندگان (ترجمه) [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 54-63]
-
اسانس اسطوخودوس
اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 66-77]
-
اسانس پوست نارنج
اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 66-77]
-
اسانس دارچین
فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 28-41]
-
اسانس روغنی
تأثیر بکارگیری اسانس های روغنی بر ویژگی فیلم های پلی ساکاریدی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 16-27]
-
اسانس های روغنی
استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 44-53]
-
اسید سبز
رنگ زدایی از پساب صنعت کاغذ و بسته بندی با استفاده از فرآیندهای اکسایش فنتون و شبه فنتون [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 30-43]
-
اسید سیتریک
کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
اطّلاع رسانی
مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 6-17]
-
اکولوژی(عوامل زیست محیطی)
مدل بررسی تأثیر عوامل زیست محیطی، در بسته بندی مهمات با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی مهمات کالیبر کوچک) [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 46-55]
ب
-
بازاریابی
چگونگی تأثیرات رنگ در بسته بندی، بازاریابی و میزان فروش [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 32-45]
-
برچسب
معرفی تولید برچسب در بسته بندی [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
بسته آموزشی هنر
اثربخشی بسته آموزشی هنر(مؤلفه انبارداری، چیدمان و حمل ونقل) بر کیفیت طراحی هنری بسته های مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 70-81]
-
بسته بندی
افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
بسته بندی
بسته بندی مواد غذایی توسط بیوپلیمرهای با منشأ پروتئین گیاهی [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
بسته بندی
چگونگی تأثیرات رنگ در بسته بندی، بازاریابی و میزان فروش [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 32-45]
-
بسته بندی
مدل بررسی تأثیر عوامل زیست محیطی، در بسته بندی مهمات با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی مهمات کالیبر کوچک) [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 46-55]
-
بسته بندی
اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 66-77]
-
بسته بندی
واکنش مصرف کننده به بسته بندی های پایدار: رابطۀ بین ظاهر دیداری، ادّعاهای کلامی و نگرانی های زیست محیطی مصرف کنندگان (ترجمه) [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 54-63]
-
بسته بندی
کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی های غذایی و ارتقای خواص عبوردهی آن [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 64-77]
-
بسته بندی
مروری بر مهم ترین الزامات استانداردهای بسته بندی چوبی (مواد اولیه، اتصالات و متعلقات همراه) [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 54-69]
-
بسته بندی
اثربخشی بسته آموزشی هنر(مؤلفه انبارداری، چیدمان و حمل ونقل) بر کیفیت طراحی هنری بسته های مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 70-81]
-
بستهبندی
نقد بستهبندی چاروق [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 18-31]
-
بستهبندی
بررسی نقش درجهبندی و بستهبندی در بهبود بازاریابی و صادرات خرمای ایران [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 42-53]
-
بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) محصولات تازه
مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 18-29]
-
بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP)
مراحل مهم در طراحی بسته بندی میوه ها و سبزیجات با اتمسفر اصلاح شده (MAP) [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 6-17]
-
بسته بندی غذا
ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 4-15]
-
بسته بندی غذایی
استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 44-53]
-
بسته بندی فعال و هوشمند
جنبه های قانونی و ایمنی کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت غذا [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 78-90]
-
بسته بندی مواد غذایی
مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 6-17]
-
بسته بندی مواد غذایی
مروری بر اثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 56-65]
-
بیوپلیمر پروتئینی
بسته بندی مواد غذایی توسط بیوپلیمرهای با منشأ پروتئین گیاهی [دوره 7، شماره 25، 1395]
پ
-
پرتودهی یونیزه کننده
مروری بر اثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 56-65]
-
پساب صنایع کاغذ و بسته بندی
رنگ زدایی از پساب صنعت کاغذ و بسته بندی با استفاده از فرآیندهای اکسایش فنتون و شبه فنتون [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 30-43]
-
پلی لاکتیک اسید (PLA)
کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی های غذایی و ارتقای خواص عبوردهی آن [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 64-77]
-
پلی لاکتیک اسید (PLA)
عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 82-93]
-
پوشش خوراکی
فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 28-41]
-
پوشش های خوراکی
استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 44-53]
ت
-
ترس از نوآوری
مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 6-17]
ج
-
جاذب اکسیژن
افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن [دوره 7، شماره 25، 1395]
چ
-
چاروق
نقد بستهبندی چاروق [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 18-31]
-
چوب و استاندارد
مروری بر مهم ترین الزامات استانداردهای بسته بندی چوبی (مواد اولیه، اتصالات و متعلقات همراه) [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 54-69]
خ
-
خرما
بررسی نقش درجهبندی و بستهبندی در بهبود بازاریابی و صادرات خرمای ایران [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 42-53]
-
خواص رئولوژیکی
بررسی اثر غلظت های نانو ذرّات دی اکسید تیتان روی مخلوط پلی اتیلن سبک و نشاسته [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 78-87]
-
خواص مکانیکی
بررسی اثر غلظت های نانو ذرّات دی اکسید تیتان روی مخلوط پلی اتیلن سبک و نشاسته [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 78-87]
د
-
درب بندی
راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
درجهبندی
بررسی نقش درجهبندی و بستهبندی در بهبود بازاریابی و صادرات خرمای ایران [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 42-53]
ر
-
راندمان حذف رنگ
رنگ زدایی از پساب صنعت کاغذ و بسته بندی با استفاده از فرآیندهای اکسایش فنتون و شبه فنتون [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 30-43]
-
رس
عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 82-93]
-
رنگ
چگونگی تأثیرات رنگ در بسته بندی، بازاریابی و میزان فروش [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 32-45]
-
روانشناسی رنگ
چگونگی تأثیرات رنگ در بسته بندی، بازاریابی و میزان فروش [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 32-45]
-
روش های ارزیابی
ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 4-15]
ز
-
زیست تخریب پذیری
بررسی اثر غلظت های نانو ذرّات دی اکسید تیتان روی مخلوط پلی اتیلن سبک و نشاسته [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 78-87]
ژ
-
ژلاتین ماهی
اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 66-77]
ش
-
شدّت تنفس
مراحل مهم در طراحی بسته بندی میوه ها و سبزیجات با اتمسفر اصلاح شده (MAP) [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 6-17]
-
شناسایی الیاف
اهمیت شناسایی ترکیب الیاف در ارتقای ویژگیهای کاغذهای بستهبندی [دوره 7، شماره 25، 1395]
ص
-
صادرات
بررسی نقش درجهبندی و بستهبندی در بهبود بازاریابی و صادرات خرمای ایران [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 42-53]
-
صنایعدستی
نقد بستهبندی چاروق [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 18-31]
ض
-
ضدمیکروبی
بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه [دوره 7، شماره 25، 1395]
ط
-
طراحی
راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
طراحی
مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 18-29]
-
طراحی زیست محیطی
واکنش مصرف کننده به بسته بندی های پایدار: رابطۀ بین ظاهر دیداری، ادّعاهای کلامی و نگرانی های زیست محیطی مصرف کنندگان (ترجمه) [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 54-63]
-
طراحی صنعتی
نقد بستهبندی چاروق [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 18-31]
ظ
-
ظاهر دیداری
واکنش مصرف کننده به بسته بندی های پایدار: رابطۀ بین ظاهر دیداری، ادّعاهای کلامی و نگرانی های زیست محیطی مصرف کنندگان (ترجمه) [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 54-63]
-
ظروف
راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی [دوره 7، شماره 25، 1395]
ع
-
عبوردهی گاز
کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی های غذایی و ارتقای خواص عبوردهی آن [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 64-77]
-
علوم و صنایع غذایی
اثربخشی بسته آموزشی هنر(مؤلفه انبارداری، چیدمان و حمل ونقل) بر کیفیت طراحی هنری بسته های مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 70-81]
ف
-
فرآیندهای اکسایش پیشرفته (AOPs)
رنگ زدایی از پساب صنعت کاغذ و بسته بندی با استفاده از فرآیندهای اکسایش فنتون و شبه فنتون [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 30-43]
-
فروش
چگونگی تأثیرات رنگ در بسته بندی، بازاریابی و میزان فروش [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 32-45]
-
فعالیت ضدمیکروبی
فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 28-41]
-
فیلم خوراکی
کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
فیلم خوراکی پلی ساکاریدی
تأثیر بکارگیری اسانس های روغنی بر ویژگی فیلم های پلی ساکاریدی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 16-27]
-
فیلم زیست تخریب پذیر
تأثیر بکارگیری اسانس های روغنی بر ویژگی فیلم های پلی ساکاریدی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 16-27]
-
فیلم فعال
فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 28-41]
-
فیلم های خوراکی
استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 44-53]
-
فیلم های زیست تجزیه پذیر
استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 44-53]
-
فنّاوری نانو
بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه [دوره 7، شماره 25، 1395]
ق
-
قوانین
ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 4-15]
ک
-
کاپاکاراژینان
اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 66-77]
-
کاغذ بسته بندی
بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
کاغذهای بستهبندی
اهمیت شناسایی ترکیب الیاف در ارتقای ویژگیهای کاغذهای بستهبندی [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
کامپوزیت
کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی های غذایی و ارتقای خواص عبوردهی آن [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 64-77]
-
کامپوزیت پلی اتیلن/ نشاسته
بررسی اثر غلظت های نانو ذرّات دی اکسید تیتان روی مخلوط پلی اتیلن سبک و نشاسته [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 78-87]
-
کیتوزان روی
بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
کیفیت طراحی هنری
اثربخشی بسته آموزشی هنر(مؤلفه انبارداری، چیدمان و حمل ونقل) بر کیفیت طراحی هنری بسته های مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 70-81]
-
کیفیت مواد غذایی
جنبه های قانونی و ایمنی کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت غذا [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 78-90]
-
کمیت و کیفیت الیاف
اهمیت شناسایی ترکیب الیاف در ارتقای ویژگیهای کاغذهای بستهبندی [دوره 7، شماره 25، 1395]
گ
-
گیاهی
بسته بندی مواد غذایی توسط بیوپلیمرهای با منشأ پروتئین گیاهی [دوره 7، شماره 25، 1395]
ل
-
لایه به لایه (LBL)
بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه [دوره 7، شماره 25، 1395]
م
-
ماشین چاپ رول عرض کم
معرفی تولید برچسب در بسته بندی [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
ماندگاری
فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 28-41]
-
مدل سازی
مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 18-29]
-
مدل سازی معادلات ساختاری
مدل بررسی تأثیر عوامل زیست محیطی، در بسته بندی مهمات با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی مهمات کالیبر کوچک) [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 46-55]
-
مصرف کننده
مروری بر مهم ترین الزامات استانداردهای بسته بندی چوبی (مواد اولیه، اتصالات و متعلقات همراه) [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 54-69]
-
مقرّرات
جنبه های قانونی و ایمنی کاربرد بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت غذا [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 78-90]
-
مهاجرت
ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 4-15]
-
مهمات پرمصرف نظامی
مدل بررسی تأثیر عوامل زیست محیطی، در بسته بندی مهمات با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی مهمات کالیبر کوچک) [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 46-55]
-
مهمات کالیبرکوچک
مدل بررسی تأثیر عوامل زیست محیطی، در بسته بندی مهمات با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری (مطالعه موردی مهمات کالیبر کوچک) [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 46-55]
-
مواد اولیه
مروری بر مهم ترین الزامات استانداردهای بسته بندی چوبی (مواد اولیه، اتصالات و متعلقات همراه) [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 54-69]
-
مواد غذایی
افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
مواد غذایی
راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
میوه ها و سبزی ها
مراحل مهم در طراحی بسته بندی میوه ها و سبزیجات با اتمسفر اصلاح شده (MAP) [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 6-17]
ن
-
نانوذرّات
ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 4-15]
-
نانوذرّات دی اکسید تیتان
بررسی اثر غلظت های نانو ذرّات دی اکسید تیتان روی مخلوط پلی اتیلن سبک و نشاسته [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 78-87]
-
نانورس
اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 66-77]
-
نانوکامپوزیت
ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 4-15]
-
نانو کامپوزیت
عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 82-93]
-
نیت خرید
واکنش مصرف کننده به بسته بندی های پایدار: رابطۀ بین ظاهر دیداری، ادّعاهای کلامی و نگرانی های زیست محیطی مصرف کنندگان (ترجمه) [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 54-63]
-
نرخ تنفس
مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 18-29]
-
نشاسته
کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته [دوره 7، شماره 25، 1395]
-
نفوذپذیری
مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه [دوره 7، شماره 27، 1395، صفحه 18-29]
-
نقد
نقد بستهبندی چاروق [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 18-31]
و
-
واکنش مصرف کنندگان
مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 26، 1395، صفحه 6-17]
ه
-
هوازدگی طبیعی
عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها [دوره 7، شماره 28، 1395، صفحه 82-93]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد