آ
-
آزاد فلاح، محمد
بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
ا
-
احمدی، بهاره
مروری بر پلاستیکها و کاربردشان در بستهبندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
احمدی جوزانی، مینا
ارزیابی اثر عصاره دارچین در بستهبندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
احمدی چناربن، حسین
مروری بر پلاستیکها و کاربردشان در بستهبندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
اخلاصی، محمد رضا
تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
اسدی خوانساری، روزبه
ساخت و کاربرد ترکیبات جدید برای پوشش دهی کاغذ و مقوا در بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
اصلاح، ساناز
مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
افرا، الیاس
بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
السادات مظلوم، آتنا
مروری بر فرآیند تولید فیلمهای خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
امام پور، مصطفی
ضرورت توجّه به مدیریت در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 22، 1394]
ب
-
باستانی، سعید
بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
باقری، نصیر
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
پ
-
پورصباغیان، مجتبی
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
پورموسی، شادمان
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
پورموسی، شادمان
تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]
ت
-
تاج الدین، بهجت
مروری بر پلاستیکها و کاربردشان در بستهبندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
تاج دینی، آژنگ
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
تاج دینی، آژنگ
تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]
ج
-
جعفری، زهرا
مروری بر فرآیند تولید فیلمهای خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
جعفری، سید مهدی
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
جوانمرد داخلی، مجید
ارزیابی اثر عصاره دارچین در بستهبندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
چ
-
چایچی، مریم
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
چایچی، مریم
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
ح
-
حجازی، سحاب
تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
حجازی، سحاب
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
خ
-
خورشیدیان، نسیم
تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
خورشیدیان، نسیم
بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
خورشیدیان، نسیم
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
ذ
-
ذوالفقاری، حامد
بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
ر
-
ریگی، صادق
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
رهنما، فاطمه
شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
رهنمای، زهرا
شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
روح نیا، مهران
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
روشن ضمیر، مهدی
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
ز
-
زاهدی طبرستانی، احمد رضا
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
زبردست، مینا
بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
س
-
سجادی فر، سید مهدی
معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بستهبندی در وسایل حملونقلی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
سوخته سرایی، علیرضا
افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
سوخته سرایی، علیرضا
بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
سوخته سرائی، علیرضا
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
ش
-
شجاع سنگچولی، علی
معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بستهبندی در وسایل حملونقلی [دوره 6، شماره 23، 1394]
ص
-
صداقت، ناصر
مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]
ط
-
طاهری، سونیا
مروری بر فرآیند تولید فیلمهای خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
ع
-
عبدالملکی، خدیجه
استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
عراقی، مریم
ارزیابی اثر عصاره دارچین در بستهبندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
عرب، سیده معصومه
تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
عرب، سیده معصومه
بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
عرب، سیده معصومه
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
علوی، سید مسلم
زیبایی شناسی در بستهبندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
علوی، سید مسلم
رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری [دوره 6، شماره 22، 1394]
ف
-
فرهودی، مهدی
تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
فرهودی، مهدی
استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
فرهودی، مهدی
بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
فرهودی، مهدی
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
فرهودی، مهدی
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
فرهودی، مهدی
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
فروزانفر، رامید
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
فلاح شجاعی، مونا
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
ق
-
قاسمیان، علی
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
قهرمانی، صالح
تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
قهرمانی، صالح
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
ک
-
کارآمد، امیرحسین
شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
کمانی، محمدحسن
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
م
-
محمودی، محمود
شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
میر، نوید
استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
میرزایی، حبیب اله
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
میرزایی، زینب
زیبایی شناسی در بستهبندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
مهدوی، سعید
تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
مهدوی، سعید
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
مهدویان مهر، حامد
مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]
ن
-
نجفی سیاهرودی، مهدی
زیبایی شناسی در بستهبندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
نجفی سیاهرودی، مهدی
رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
نقوی، عنایتالله
فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
نوری، مهدی
مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
نوروزی، الهام
افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
نوروزی، الهام
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
نوروزی، راحله
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
ی
-
یوسفی اصلی، مجتبی
تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
یوسفی اصلی، مجتبی
بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
یوسفی اصلی، مجتبی
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد