آ
-
آزمون لاینر
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
آنزیم ترانس گلوتامیناز
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
آهارزنی
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
ا
-
ابعاد کارتن
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
اتصال عرضی
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
اتمسفر تغییر یافته
مروری بر پلاستیکها و کاربردشان در بستهبندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
اخلاقیات در بسته بندی
رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
ازن
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
استرلیزاسیون
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
اقتصاد
ضرورت توجّه به مدیریت در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
الکتروریسی
مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
ب
-
بسته
ضرورت توجّه به مدیریت در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
بسته بندی
زیبایی شناسی در بستهبندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
بسته بندی
افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
بسته بندی
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
بسته بندی
تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
بسته بندی
رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
بسته بندی
فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
بسته بندی
بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
بسته بندی
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
بسته بندی
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
بسته بندی
معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بستهبندی در وسایل حملونقلی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
بسته بندی
مروری بر پلاستیکها و کاربردشان در بستهبندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
بسته بندی
مروری بر فرآیند تولید فیلمهای خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
بسته بندی
بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
بسته بندی
بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
بسته بندی
ساخت و کاربرد ترکیبات جدید برای پوشش دهی کاغذ و مقوا در بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
بستهبندی
شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
بسته بندی اقلام ناهمگون سه بعدی
معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بستهبندی در وسایل حملونقلی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
بسته بندی فعال
ارزیابی اثر عصاره دارچین در بستهبندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
بسته بندی فعال
مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
بسته بندی مواد غذایی
تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
بسته بندی مواد غذایی
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
بسته بندی هوشمند
مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
بسته بندی هوشمند
مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]
پ
-
پلیمر
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
پلیمر زیستی
فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
پنیر
استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
پوشش خوراکی
استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
پوشش دهی
مروری بر فرآیند تولید فیلمهای خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
پوشش دهی
بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
پوششدهیهای جدید
ساخت و کاربرد ترکیبات جدید برای پوشش دهی کاغذ و مقوا در بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
ت
-
ترجیح بسته بندی
رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
ترکیبات ضد میکروبی
استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
ترکیب بندی لایه ها
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
تمایز بسته بندی
رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
تهدیدها و فرصت ها
تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
توت فرنگی
ارزیابی اثر عصاره دارچین در بستهبندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
ج
-
جذب مایعات
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
چ
-
چاپ پذیری
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
چسبندگی
بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
ح
-
حجم آزاد
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
حمل ونقل
معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بستهبندی در وسایل حملونقلی [دوره 6، شماره 23، 1394]
خ
-
خشک کردن
مروری بر فرآیند تولید فیلمهای خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
خصوصیات مکانیکی
بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
خواص حرارتی
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
خواص مکانیکی
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
خواص مکانیکی
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
خوراکی
افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
د
-
دارچین
ارزیابی اثر عصاره دارچین در بستهبندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
دمای انتقال شیشه ای
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
دوستدار محیط زیست
ساخت و کاربرد ترکیبات جدید برای پوشش دهی کاغذ و مقوا در بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
ر
-
روش
ضرورت توجّه به مدیریت در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 22، 1394]
ز
-
زیبایی شناسی
زیبایی شناسی در بستهبندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
زیست تخریب پذیر
بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
زمان مندی فیزیکی
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
س
-
سازمان تجارت جهانی
تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
سامانه های رادیو فرکانس(RFID)
مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
سیلان
بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
سلیقه
شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
ش
-
شاخص پارگی
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
شاخص ترکیدن
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
شاخص کشش
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
شناساگرهای دما- زمان و شناساگر تازگی
مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]
ص
-
صنایع غذایی
افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
صنایع غذایی
بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
صنوبر دلتوئیدس
تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
صنوبر دلتوئیدس
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
ط
-
طبقه اجتماعی
شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
ع
-
عصاره
ارزیابی اثر عصاره دارچین در بستهبندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
عناصر بصری
شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
ف
-
فرآیند فشار بالا
تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
فیلم خوراکی
بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
فیلم خوراکی
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
فیلم خوراکی
مروری بر فرآیند تولید فیلمهای خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
فیلم مرکب امولسیونی
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
فیلم مرکب دولایهای
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
فیلم های پلاستیکی
مروری بر پلاستیکها و کاربردشان در بستهبندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
فیلمهای خوراکی مرکب
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
فلوتینگ
تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
ک
-
کارتن سازی
تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
کارکرد
زیبایی شناسی در بستهبندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
کاغذ
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
کاغذ
تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
کاغذ
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
کاغذ
بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
کاغذ فلوتینگ
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
کاغذ فلوتینگ
امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
کاغذ و مقوا
ساخت و کاربرد ترکیبات جدید برای پوشش دهی کاغذ و مقوا در بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
کیتوزان
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
کرافت
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
کرافت لاینر
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
گ
-
گالاکتومانان
بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
ل
-
لجستیک
معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بستهبندی در وسایل حملونقلی [دوره 6، شماره 23، 1394]
م
-
ماندگاری
استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
محصولات گوشتی تازه
مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
مدیریت بسته بندی
ضرورت توجّه به مدیریت در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
معایب و مزایا
مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
مقاومت فشاری جعبه
تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
مواد بسته بندی
مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
ن
-
نانوالیاف
مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
نانو پوشش ها
افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
نانوسلولز
فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
نانوسلولز فیبریله شده
بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
نانوکامپوزیت
فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
-
نانولیگنوسلولز فیبریله شده
بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
نفوذپذیری
تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
نفوذپذیری به بخار آب
بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
-
نفوذپذیری به گاز
تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
-
نقاط قوت
تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]
و
-
ویژگی مکانیکی و حرارتی
تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
ویژگی های فیزیکی و مکانیکی
تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
-
ویژگی های فیزیکی و مکانیکی
ارزیابی ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بستهبندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد