ب
-
بهزادی، فرحناز
بهینهسازی جذب سطحی CMC به منظور افزایش شقی کششی در خمیر کاغذ پهنبرگان [دوره 1، شماره 1، 1389]
ج
-
جهان لتیباری، احمد
اثر گرانروی چسب نشاسته ذرّت بر مقاومت به لهیدگی سطح(FCT) مقوای کنگره ای سه لا با فلوت A [دوره 1، شماره 4، 1389]
ح
-
حجت فرسنگی، رضا
فناوری بستهبندی خرما [دوره 1، شماره 2، 1389]
-
حسینی، مهدیه
بسته بندی زیست فعال تبدیل مواد غذایی به غذاهای سالم تر [دوره 1، شماره 4، 1389]
-
حسین نژاد، محمود
معرفی نانوکامپوزیت ها و نانوذرّات ضد میکروبی در مواد بسته بندی [دوره 1، شماره 4، 1389]
خ
-
خرمالی، عزیزه
فنّاوری های بستهبندی زیست فعال برای افزایش زمان ماندگاری محصولات گوشتی [دوره 1، شماره 4، 1389]
ر
-
رحمتی، محسن
بستهبندی در نبرد ناهمگون [دوره 1، شماره 1، 1389]
-
رشیدزاده، شیلان
فنّاوری های بستهبندی زیست فعال برای افزایش زمان ماندگاری محصولات گوشتی [دوره 1، شماره 4، 1389]
-
رشید زاده، شیلان
بسته بندی در صنایع گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده [دوره 1، شماره 3، 1389]
س
-
سپیده دم، سید محمد جواد
بررسی اثر چاپ برمیزان کاهش مقاومت فشار عمودیBCT))کارتن [دوره 1، شماره 2، 1389]
-
سپیده دم، سید محمد جواد
اثر گرانروی چسب نشاسته ذرّت بر مقاومت به لهیدگی سطح(FCT) مقوای کنگره ای سه لا با فلوت A [دوره 1، شماره 4، 1389]
ع
-
عبدی، منیژه
مقاومت پوششهای محافظ ورق فولادی در برابر خوردگی ناشی از مواد غذایی [دوره 1، شماره 1، 1389]
-
عبدی، منیژه
محافظت از بستهبندی شفاف در برابر اشعه فرابنفش [دوره 1، شماره 2، 1389]
-
عبدالهی صفی آبادی، هادی
فناوری بستهبندی خرما [دوره 1، شماره 2، 1389]
-
علی حسن، محمد
بررسی اثر چاپ برمیزان کاهش مقاومت فشار عمودیBCT))کارتن [دوره 1، شماره 2، 1389]
ق
-
قنبری، وحید
بسته بندی در صنایع گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده [دوره 1، شماره 3، 1389]
ک
-
کیا، شیرین
کاربردهای جدید ریز پوشانی در بسته بندی [دوره 1، شماره 3، 1389]
-
کرمی، زهره
پوشش های خوراکی در بسته بندی [دوره 1، شماره 3، 1389]
-
کوه بریان، مرتضی
اثر گرانروی چسب نشاسته ذرّت بر مقاومت به لهیدگی سطح(FCT) مقوای کنگره ای سه لا با فلوت A [دوره 1، شماره 4، 1389]
گ
-
گنجه، محمد
بسته بندی اتمسفر تغییر یافته در میوه و سبزی [دوره 1، شماره 4، 1389]
ل
-
لشکری، امیر
اثر گرانروی چسب نشاسته ذرّت بر مقاومت به لهیدگی سطح(FCT) مقوای کنگره ای سه لا با فلوت A [دوره 1، شماره 4، 1389]
م
-
محمدی، مریم
جلوگیری رشد قارچ روی نان گندم و چاودار با بسته بندی فعال و اتمسفر اصلاح شده [دوره 1، شماره 4، 1389]
-
محمودی، رقیه
تأثیر فرایند خشک کردن و فعالسازی در کاغذ [دوره 1، شماره 4، 1389]
-
محمودی، سید محمود
لوگو و نام محصول در بستهبندی نوشیدنی [دوره 1، شماره 2، 1389]
-
محمودی، سید محمود
تعیین مسیر و هدف در طراحی گرافیک بسته بندی نوشیدنی [دوره 1، شماره 3، 1389]
-
میرزایی، حبیب الله
پوشش های خوراکی در بسته بندی [دوره 1، شماره 3، 1389]
-
مروجی، ابوالقاسم
فنّاوری نانو در بستهبندی مواد غذایی [دوره 1، شماره 3، 1389]
-
مصطفوی، میثم
فنّاوری نانو در بستهبندی مواد غذایی [دوره 1، شماره 3، 1389]
-
مقدم، علیرضا
کاربردهای جدید ریز پوشانی در بسته بندی [دوره 1، شماره 3، 1389]
ن
-
ناظرانی هوشمند، حسین
معرفی آزمونهای مقاومتی کاغذ و مقوای کنگرهای در صنعت بستهبندی [دوره 1، شماره 1، 1389]
-
ناظرانی هوشمند، حسین
بستهبندی سلولزی با مقوای کنگرهای [دوره 1، شماره 2، 1389]
-
ناظرانی هوشمند، حسین
فنّاوری چسب در صنعت مقوای کنگرهای [دوره 1، شماره 3، 1389]
-
نجفی، اسماعیل
بسته بندی و نشانه گذاری مهمات [دوره 1، شماره 3، 1389]
-
نوشه، پگاه
تهیه پلیمرهای زیست تخریبپذیر نشاسته، پلیاتیلن و بررسی خواص آنها [دوره 1، شماره 2، 1389]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد