آ
-
آفلاتوکسین
اثر ماندگاری پوشش خوراکی متیل سلولز در مغز پسته در طول نگهداری [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
آهارزنی
کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی [دوره 4، شماره 15، 1392]
ا
-
اتمسفر اصلاح شده(MAP)
روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
اسیدهای آلی و ضدمیکروبی
استفاده از اسیدهای آلی در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
اصول مهندسی
ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
انتقال جرم
ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده [دوره 4، شماره 15، 1392]
ب
-
بازیافت
کاربرد آنزیم سلولاز در بازیافت کاغذهای باطله و نقش آن در محصولات بستهبندی کاغذی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
بذر
بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
برش های میوه و سبزیجات
روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
بسته
بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
بسته بندی
نشانه گذاری و رنگ بندی در پوشش و بسته بندی مهمات توپخانه ای [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
بسته بندی
معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
بسته بندی
مروری بر امکان استفاده از فنّاوری پلاسمای سرد در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
بسته بندی
ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
بسته بندی
کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
بسته بندی
استفاده از اسیدهای آلی در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
بستهبندی
ویژگی جوهرهای چاپ برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
بسته بندی الکترومغناطیسی و استریلیزاسیون
افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
بسته بندی خود گرم شونده
بررسی فرآیند حرارت زایی در بسته بندی های خود گرم شونده [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
بستهبندی ضدمیکروبی
استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
بسته بندی فعال و هوشمند
روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
بسته بندی مواد غذایی
استفاده از نانوذرّات سیلیکایی مونت موریلونیت(MMT) در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
بسته بندی مواد غذایی
معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین در بسته بندی محصولات صنایع غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
بسته بندی هوشمند و فعال
کاربرد بسته بندی هوشمند و فعال در بسته بندی نان و سایر محصولات پخت [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
بسته بندی و فیلم خوراکی
ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
بیوپلی مر
تهیه فیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین [دوره 4، شماره 16، 1392]
پ
-
پاکسازی
مروری بر امکان استفاده از فنّاوری پلاسمای سرد در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
پسته
اثر ماندگاری پوشش خوراکی متیل سلولز در مغز پسته در طول نگهداری [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
پلی(3- هیدروکسی بوتیرات) PHB
بسته بندی های پلی(3- هیدروکسی بوتیرات) برای نگهداری مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
پلاستیک ها و بسته بندی
بسته بندی های پلی(3- هیدروکسی بوتیرات) برای نگهداری مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
پلاسمای سرد
مروری بر امکان استفاده از فنّاوری پلاسمای سرد در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
پلیمر زیست تخریب پذیر و پلاستیک
استفاده از نانوذرّات سیلیکایی مونت موریلونیت(MMT) در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
پوشش پلاسمایی
مروری بر امکان استفاده از فنّاوری پلاسمای سرد در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
پوشش خوراکی
افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
پوشش دهی
کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
پوششدهی
استفاده از پوششهای خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانههای آجیلی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
پوشش دهی و متیل سلولز
اثر ماندگاری پوشش خوراکی متیل سلولز در مغز پسته در طول نگهداری [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
پوششهای ممانعتی
معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین در بسته بندی محصولات صنایع غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
پولالان
فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
ت
-
تازگی
روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
تیمار و کیفیت
بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده [دوره 4، شماره 16، 1392]
ج
-
جوهر
ویژگی جوهرهای چاپ برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
جوهرزدایی
اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بستهبندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
جوهرزدایی آنزیمی و کاغذهای بستهبندی
اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بستهبندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
د
-
دی اکسیدتیتانیم و نفوذپذیری نسبت به بخارآب
بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرّات دی اکسیدتیتانیم و سلولز [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
دانه انار
کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار [دوره 4، شماره 16، 1392]
ر
-
رسوخ اجزا و بوی جوهر
ویژگی جوهرهای چاپ برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
روش ترکیبی
اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بستهبندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
ز
-
زیست تخریبپذیر و فیلم کامپوزیتی
تهیه فیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
زیستسازگار
تهیه فیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین [دوره 4، شماره 16، 1392]
ژ
-
ژلاتین
تهیه فیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
ژلاتین ماهی
ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال [دوره 4، شماره 13، 1392]
س
-
سلولاز
کاربرد آنزیم سلولاز در بازیافت کاغذهای باطله و نقش آن در محصولات بستهبندی کاغذی [دوره 4، شماره 15، 1392]
ش
-
شست و شو
اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بستهبندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
شناورسازی
اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بستهبندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
غ
-
غذا
بسته بندی های پلی(3- هیدروکسی بوتیرات) برای نگهداری مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
ف
-
فشار بالا
معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
فعال سازی
مروری بر امکان استفاده از فنّاوری پلاسمای سرد در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
فیلم خوراکی و پلاستیسایزر
فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
فیلم زیست تخریب پذیر و کلرور کلسیم
تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
فیلم کیتوزان
بررسی بهبود ویژگی های ضد میکروبی و مقاومتی کاغذ بسته بندی با استفاده از کیتوزان [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
فیلم و پوشش خوراکی
روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
فنّاوری زیستی
کاربرد آنزیم سلولاز در بازیافت کاغذهای باطله و نقش آن در محصولات بستهبندی کاغذی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
فنّاوری نوین
معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
ک
-
کاغذ بسته بندی
بررسی بهبود ویژگی های ضد میکروبی و مقاومتی کاغذ بسته بندی با استفاده از کیتوزان [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
کاغذ بسته بندی
کاربرد آنزیم سلولاز در بازیافت کاغذهای باطله و نقش آن در محصولات بستهبندی کاغذی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
کیتوسان
تهیه فیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
کنسانتره پروتئین آب پنیر
فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
گ
-
گاودانه
تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 4، شماره 15، 1392]
ل
-
لاکتوز
فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
م
-
ماندگاری
افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
ماندگاری بالا و ایمنی
استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
میدان های پالس الکتریکی
معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
مرکبات
افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
مرکب زدایی و خواص مقاومتی
کاربرد آنزیم سلولاز در بازیافت کاغذهای باطله و نقش آن در محصولات بستهبندی کاغذی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
مقاومت کاغذ و ویژگیهای ضد میکروبی
بررسی بهبود ویژگی های ضد میکروبی و مقاومتی کاغذ بسته بندی با استفاده از کیتوزان [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
مهمات توپخانه و کد رنگ
نشانه گذاری و رنگ بندی در پوشش و بسته بندی مهمات توپخانه ای [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
مواد زیست پایه
کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
مواد زیست تخریب
معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین در بسته بندی محصولات صنایع غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
مواد غذایی
افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی [دوره 4، شماره 13، 1392]
-
مواد غذایی
ویژگی جوهرهای چاپ برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
مونت موریلونیت
استفاده از نانوذرّات سیلیکایی مونت موریلونیت(MMT) در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
ن
-
نانوکامپوزیت
استفاده از نانوذرّات سیلیکایی مونت موریلونیت(MMT) در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
نان و محصولات پخت
کاربرد بسته بندی هوشمند و فعال در بسته بندی نان و سایر محصولات پخت [دوره 4، شماره 16، 1392]
-
نانوویسکر سلولز
بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرّات دی اکسیدتیتانیم و سلولز [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
نشاسته
بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرّات دی اکسیدتیتانیم و سلولز [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
نشانه گذاری
نشانه گذاری و رنگ بندی در پوشش و بسته بندی مهمات توپخانه ای [دوره 4، شماره 14، 1392]
-
نفوذپذیری و مدّت ماندگاری
ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده [دوره 4، شماره 15، 1392]
-
نگه داری و اتمسفر اصلاح شده
کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار [دوره 4، شماره 16، 1392]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد